HIMMELI DIY

Jeg har lavet sugerørs pynt med inspiration fra den finske juletradition himmeli.
Det eneste du skal bruge er sugerør, tråd og en saks.
I min udgave har jeg beklædt sugerørene med hyldepapir fra Silvan, for at få et lidt andet udtryk. Jeg har lavet en lille kort how to i billeder.. -Men må indrømme, at min fremgangsmåde er, at slå en knude her og der indtil den virker stabil :-)

For at lave denne diamant skal du bruge:
6 sugerør af 15 cm
6 sugerør af 7,7 cm
6 sugerør af 6,5 cm (er de tværgående sugerør i diamanten)

Hvis du vil se flere skønne udgaver og få endnu mere inspiration har the vintage hausfrau lavet en fin uro i sorte sugerør, Krealiving har lavet en fin gulvversion og spraymalet den kobber og på Tutsplus.com kan du se en version lavet af gummislange. De kan laves i mange variationer og materialer.. Men husk, at hav en god portion tålmodighed ved hånden, når du sætter dig med sugerør og tråd! ;-)

21 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...